Logo

Full-marketing agencija Foto Art d.o.o. Sarajevo, prepoznatljiva po kvalitetu poslovanja i odgovornosti prema klijentima, slavi 25 godina uspješnog postojanja i rada.

Kao “One stop agency”, svojim klijentima isporučujemo usluge audiovizualne produkcije, softwerskih rješenja, internet aplikacija, weba i grafičkog dizajna, organizacije promotivnih i marketinških kampanja, organizacije događaja, odnosa s javnošću, kao i konsaltinga.

Naš uspjeh je rezultat profesionalne predusretljivosti i fleksibilne saradnje sa klijentima, sve dok oni ne budu 100% zadovoljni našim proizvodom.

image

Naše poslovanje se temelji na mladim i stručnim timovima ljudi, koji kreativno osmišljavaju rješenja svakog zahtjeva klijenta, koristeći se pritom najnovijim softverom i tehnološki najmodernijom opremom.

Svi naši proizvodi, počev od TV spotova, reklama, dokumetarnih filmova, serijala, video podcasta do web aplikacija i stranica su zapravo naši najvažniji brendovi. Najveći dio resursa Fotoarta u posljednjoj deceniji okrenut je ka audiovizuelnoj produkciji. Naš kreativni tim zajedno sa novinarsko-snimateljskom ekipom, uz dizajnere, programere, kao i fotografe, koristeći najkvalitetniju opremu za snimanje i montažu, te profesionalni studio od 100 m2 u kome je moguće snimati praktično sve vrste programa, garant su da će naši klijenti i poslovni partneri dobiti najkvalitetnije proizvode na tržištu.

Share: